Schuren

SCHUREN - Schuurmachines 

Een ruim aanbod aan schuurmachines voor uw Houtbewerking.

Hier kunt u terecht voor schuurmachines voor zowel voor de hobbyist als voor de professional . Hier vind u alles van een compacte spindelschuurmachine tot band en schijfschuurmachines en stationaire vandikte cilinderschuurmachines in enkele of dubbele uitvoering. Tevens zijn er verschillende oplossingen mogelijk afhankelijk van de door u gewenste functionaliteiten van de schuurmachine.

Onze modellen zijn gericht op de timmerwerkplaats , thuiswerkende vakman, scholen, onderwijs instellingen of industrie. 

Om u dit alles aan te kunnen bieden hebben onze specialisten de beste leveranciers (zoals Holzkraft,JET,Holzstar) voor elk gekozen toepassing, en bieden u dus een ruime keuze aan mogelijkheden.

Niet zeker over uw keuze of hulp nodig? Graag helpen we u bij de keuze van de juiste schuurmachine voor uw werk, veel modellen staan voor u opgesteld in onze showroom in Utrecht. Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst op het nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vdhmachines.nl.

De verschillende opties bij uw keuze van de juiste schuurmachine.

Bij de keuze van uw schuurmachine heeft u verschillende opties voorhanden, zoals:

Wilt u de machine voor uw hobby gebruiken of is het een bedrijfsmatig gebruik ?

Gaat u enkel vlakschuren of wilt u ook vrije vormen schuren?

Wenst u alleen voor te bewerken of wilt u kant en klaar eindresultaat?

Een goede oplossing voor schuurmachines voor elke toepassing!

Elke schuurmachine is gericht op zijn toepassingen. U kent uw toepassing beter dan wie ook.

Ga de volgende zaken na alvorens u een machine gaat kiezen:

  1. Wat voor materialen gaat u schuren?
  2. Kiest u voor een werkbankmodel of liever een stationaire machine?
  3. Heeft u een stofafzuiging nodig?
  4. Welke voorkeur heeft u voor een aparte bandschuurmachine en schijfschuurmachine of heeft u liever een combinatie hiervan?
  5. Vandikte cilinderschuurmachines spindelschuurmachines en bandschuurmachines zijn er zowel oscillerend als niet oscillerend, dit is van belang voor uw schuurresultaat. 
  6. Wat verwacht u in de toekomst nog met deze machine te willen doen .( U heeft geen glazen bol maar denk eraan dat eens u de machine heeft u best bovenstaande stappen nog eens overloopt alvorens aan het werk te gaan)

Nog niet zeker? Contacteer dan onze klantendienst op het nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vdhmachines.nl

Kwalitatieve machines waarop u kunt vertrouwen.

Als u kiest voor een van onderstaande machines kiest u voor kwaliteit, lange levensduur en conformiteit aan de regelgeving.

Zowel in ontwerp als productie waken Europese ingenieurs erover dat u over een kwalitatief product zal beschikken. Deze specialisten kiezen ook de kwalitatief betere componenten in de machine die u niet ziet en zorgen dat deze goed op elkaar zijn afgestemd. Dit resulteert in langere levensduur van uw machine. 

Ook voor veiligheid en conformiteit zowel op mechanisch als elektrisch vlak bieden wij de beste oplossingen op de markt.

Cilinderschuur-Borstelmachine variabele snelheden en doorvoeren 555 mm Holzstar ZSM560 VARIO
€ 2199,00
€ 1.759,00
€ 2.128,39 incl. BTW
Laatste items in voorraad
Met de Holzstar ZSM560 kunt u zowel van dikte schuren  als borstelen u kunt de machine ombouwen naar een borstelmachine met de keuze uit 3 verschillende optionele borstels, een staalborstel, nylonborstel, en een lamellenborstel K240, de snelheid is traploos regelbaar tussen 0 en 1800tpm. Doorvoerhoogte minimaal 5 mm maximaal 80 mm Schuurlinnen is verkrijgbaar vanaf korrel 60 t/m korrel 320 op rollen van 25 meter.