Boren-frezen

BOREN-FREZEN

Metaal boor-freesmachines

Een ruim aanbod aan freesmachines

U kunt hier terecht voor boor-freesmachines zowel voor de hobbyist als voor de professional .Hier vind u alles van tafel boor-freesmachines tot kolommodellen en stationaire machines .Tevens zijn er verschillende oplossingen mogelijk afhankelijk van de door u gewenste nauwkeurigheid en functionaliteiten van de boor-freesmachine.

Onze modellen zijn gericht op onderhouds afdelingen( in de werkplaats maar bv ook op werkplaatsen op een schip), scholen, onderwijs instellingen of zwaardere industrie. 

Om u dit alles aan te kunnen bieden hebben onze specialisten de beste leveranciers (zoals Optimum, Emco en jet) voor elk gekozen toepassing en bieden u dus een ruime keuze aan mogelijkheden.

Niet zeker over uw keuze of hulp nodig? Graag helpen we u bij de keuze van de juiste boor-freesmachine voor uw werk. Neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst op het nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vdhmachines.nl.

De verschillende opties bij uw keuze van de juiste boor-freesmachine

Bij de keuze van uw boor-freesmachine heeft u verschillende opties voorhanden, zoals:

Wilt u de machine voor uw hobby gebruiken of is het een bedrijfsmatig gebruik ?

Welke verplaatsing heeft u nodig voor uw boor-freeswerkzaamheden en hoe groot moet uw kruistafel zijn?

Wilt u de verplaatsing van de X en Y as handmatig bedienen of kiest u voor een model met automatische voedingen met een digitaal display?

Heeft u een voorkeur voor een opname van uw tooling? U heeft de keuze uit morsekonus met aantrekdraad, of een snel wisselsysteem  zoals SK DIN 69871, ISO,NT DIN2080.

Een goede oplossing voor elk boor-freeswerk in metaal!

Elke freesmachine is gericht op zijn toepassingen. U kent uw toepassing beter dan wie ook.

Ga volgende zaken na alvorens u een machine gaat kiezen:

1. Wat zijn de afmetingen van de stukken die u wenst te boren of frezen(belangrijk voor de verplaatsing van de tafel en de hoogte aanpassing)

2. Welk materiaal wenst u te bewerken (staal, aluminium, kunststof, RVS,…). Dit is heel belangrijk voor de krachten die de machine zal te verduren krijgen en bepalend voor het benodigde vermogen.

3. Welke precisie wenst u te bereiken. Dit zal in belangrijke mate de kostprijs van uw machine bepalen.

4. Dient de machine deels of volledig autonoom te kunnen werken?

5. Wat verwacht u in de toekomst nog met deze machine te willen doen .( U heeft geen glazen bol maar denk eraan dat eens u de machine heeft u best bovenstaande stappen nog eens overloopt alvorens aan het werk te gaan)

Nog niet zeker? Contacteer dan onze klantendienst op het nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vdhmachines.nl

Kwalitatieve machines waarop u kunt vertrouwen.

Als u kiest voor een van onderstaande machines kiest u voor kwaliteit, lange levensduur en conformiteit aan de regelgeving.

Zowel in ontwerp als productie waken Europese ingenieurs erover dat u over een kwalitatief product zal beschikken. Deze specialisten kiezen ook de kwalitatief betere componenten in de machine die u niet ziet en zorgen dat deze goed op elkaar zijn afgestemd. Dit resulteert in langere levensduur van uw machine. 

Ook voor veiligheid en conformiteit zowel op mechanisch als elektrisch vlak bieden wij de beste oplossingen op de markt.