Zagen

Metaalbandzaagmachines

Een ruim aanbod aan bandzaagmachines 

U kunt hier terecht voor draagbare bandzaagmachines voor elk werk.

Onze draagbare bandzaag- en cirkelzaagmachines kunt u meenemen op de bouwplaats of waar u ze ook nodig heeft. De mobiele versies zijn handig als u de werkplaats wilt optimaliseren of gewoon dichter bij u werkplaats gebruik van wil maken als het nodig is.

Voor de zwaardere toepassingen heeft u keuze uit meerdere stationaire machines gaande van manueel over halfautomatisch tot volautomatische oplossingen. Graag adviseren wij u hier bij in de keuze van uw machine en opstelling (aanvoer/afvoer, geschikte zaagbladen,…) neem vrijblijvend contact op met onze klantendienst op het  nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mail met uw vraag naar info@vdhmachines.nl.

De verschillende opties bij uw keuze van de juiste bandzaagmachine.

Bij de keuze van uw bandzaagmachine heeft u verschillende opties voorhanden, zoals:

Wilt u een draagbare bandzaagmachine, een verrijdbare of juiste een stationair model?

Gaat u de machine handmatig bedienen, wilt u een halfautomatisch, volautomatisch, of volledig cnc gestuurd zaagproces met ingave van afmeting en stuks aantallen?

Moet uw machine voorzien zijn van een koelpomp, of kiest u liever voor een microdoseersysteem?

Welke verstekken gaat u zagen een enkelvoudig verstek of wilt u ook dubbelzijdig verstekzagen?

U kunt uw bandzaagmachine uitbreiden met aan en afvoer rollenbanen,al dan niet voorzien van een analoog of digitaal meetsysteem.

Een goede oplossing voor elke metaalzaagtoepassing vol materiaal of profiel

Of u nu af en toe een klein profiel in kunststof wenst te zagen of productieseries wenst te vervaardigen in grote stukken uit RVS, u vindt hier de juiste oplossing.

Elke machine is gericht op zijn toepassingen. U kent uw toepassing beter dan wie ook.

Ga volgende zaken na alvorens u een machine gaat kiezen:

  1. Wat is de grootte van de werkstukken
  2. welk materiaal wenst u te bewerken (staal, aluminium, kunststof, RVS,…)
  3. gaat u de  machine af en toe gebruiken of eerder continue (let wel als u van plan bent de machine bvb een paar uur aaneensluitend te gebruiken dan valt dit onder continue, ook al doet u dat maar één dag per maand bvb.)
  4. Wat verwacht u in de toekomst nog met deze machine te willen doen .( U heeft geen glazen bol maar denk eraan dat eens u de machine heeft u best bovenstaande stappen nog eens overloopt alvorens aan het werk te gaan)

Nog niet zeker? Contacteer dan onze klantendienst op het nummer +31 (0)30 296 32 70 of stuur een mail met uw vraag naar info@vdhmachines.nl

Kwalitatieve machines waarop u kunt vertrouwen.

Als u kiest voor een van onderstaande machines kiest u voor hoge precisie, lange levensduur en conformiteit aan de regelgeving.

Zowel in ontwerp als productie waken europese ingenieurs erover dat u over een kwalitatief product zal beschikken. Deze specialisten kiezen ook de kwalitatief betere componenten in de machine die u niet ziet en zorgen dat deze goed op elkaar zijn afgestemd. Dit resulteert in langere levensduur van uw machine. 

Ook voor veiligheid en conformiteit zowel op mechanisch als elektrisch vlak bieden wij de beste oplossingen op de markt.