Lijst van producten op merk Vertex

VERTEX® staat voor Various Elegent Reliable Technical EXtractives en is één van de grootste fabrikanten van machine gereedschappen en accessoires ter wereld. Het bedrijf is gelegen in Taiwan, waar ze alles zelf in-huis produceren en wereldwijd verdelen. Het merk staat bekend voor uiterst sterke kwaliteit.

VDH Machines heeft een heel breed aanbod aan machine accessoires, toebehoren en gereedschappen van het merk VERTEX® voor de metaal en houtbewerking. Ons VERTEX® aanbod bestaat uit accessoires en toebehoren om te frezen, draaien, boren en nog voor veel meer machine handelingen.

Onderstaande opsomming zijn de productcategorieën die wij verkopen, en deze zijn beschikbaar in verschillende modellen met verschillende specificaties. 

VERTEX® productaanbod:

Spantangen, binnenschroefmaten, beitelhoudersets, snelwisselsystemen, beitelhulpstukken, boorhouderstiften, boorslijp hulpstukken, freesslijp hulpstukken, gereedschapswagens, gezicht beschermkappen, haakse houders, snelspanboorhouders, mechanische, modulaire en hydraulische machine klemmen, mesbeitelhouders, montage flensen, onafhankelijke klauwplaten, onderstellen voor vlakplaten, boorklemmen, stelvoeten, nivelleerelementen, tapkoppen, kotterkoppen, blokkensets, vlakplaten, koelvloeistof pompen, ontbraammachines en pneumatische taparmen.